Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Nite Studio

Hier krijgt de playlist van Nite Spirit elke dag meer vorm en nemen we tevens onze eigen nummers op.


Ook andere groepen, muzikanten, solisten, zangers en zangeressen maken gebruik van onze studio om een demo op te nemen of gewoon voor een "try out".


Geen ultramodern superdeluxe gedoe maar simpelweg degelijk werk in een aangename familiale sfeer.


Soundmixers, opkomende artiesten, douchezangers / zangeressen, beginnende groepen, budgetgebonden muzikanten, ... IEDEREEN IS WELKOM en krijgt voor elk projectje alle aandacht en respect!


Bij gebrek aan muzikanten of de benodigde begeleiding staan wij graag ter beschikking om Uw muziek naar wens te spelen. Drums, bas, toetsen, gitaar, solo, sax, mondharmonica... In de Nite Studio heeft U altijd muzikale begeleiding bij de hand! Ook qua stemmen beschikken we over enkele mensen om Uw achtergrondkoor samen te stellen! En met Berten, onze technicus, heeft U een heel vakkundig en gedreven man achter de knopjes zitten.


De studio is volledig uitgerust met drum, piano, keyboard, degelijke zangmicrofoons, enz...

La Plancha

Relaxen kan U op een heel leuke manier in onze bar "La Plancha" waar ook Uw vrienden, familie, kennissen of crew gezellig kunnen vertoeven terwijl U in de opnameruimte aan het werk bent.

Maak Uw Demo op 24 sporen en op democratische wijze in onze Nite Studio en wandel met Uw kant en klare CD weer naar buiten !!! Zelfs een mooie lay out met foto of afbeelding naar wens kan ter plaatse worden opgemaakt en gedrukt zodat ook Uw CD cover een professionele uitstraling krijgt.

Onze SPECIALITEIT: U heeft een liedje gemaakt of een tekstje geschreven voor een bepaalde gelegenheid (verjaardag, huwelijksfeest, geboorte, jubileum, overlijden..), U wil een tekst op een bepaalde melodie of U wenst een melodietje op een bepaalde tekst... Wij zorgen voor MAATWERK volgens Uw wensen en staan garant voor een onvergetelijk geschenk!

Dankzij bekwame cameramensen die beelden en montages voor onze videoclips en live-shows verzorgen, kunnen wij tevens een DVD aanbieden waarop dan niet alleen de muziek te beluisteren is maar tevens al Uw activiteiten in de studio kunnen bekeken worden.


EEN GEWELDIG AANDENKEN, GESCHENK OF FAMILIE COLLECTORS ITEM!

Aan U de keuze... Een CD of een DVD !

Enkele voorbeelden...

Nite Studio in de pers

Meer info...

Voor meer info kan je altijd mailen naar [email protected] of bellen op het nr. 0495/32.20.88

Members Area

Leden

Foto's

Recent Video's

Zoë De Meyer - Phantom of 

1104 views - 0 comments

Een Ster @ de Bolle

3212 views - 8 comments

verdammt @ De Bolle

3490 views - 2 comments

Childs Anthem @ De Bolle

3014 views - 0 comments